Sebastian Vettel este nemulțumit de problemele tehnice care îl împiedică în îndeplinirea obiectivelor cu echipa Ferrari.

Ambii piloți Ferrari, Vettel si Kimi Räikkönen au avut probleme tehnice pe circuitul din Malaezia. De asemenea Vettel a fost obligat sa abandoneze în Japonia din cauza unei siguranțe arse.

Vettel îl urmează pe Lewis Hamilton in clasamentul piloților, având cu 59 puncte mai puțin fața de rival dar cu încă 100 de puncte în joc.

Întrebat daca problemele de fiabilitate sunt rezultatul dezvoltării forțate a mono postului Vettel a răspuns: „ Nu, nu cred. Altele sun motivele pentru aceste probleme.”

„Este normal sa forțezi pana la limită. Uneori forțezi prea mult. Alteori faci greșeli care vor avea consecințe mai târziu.[…] E dureros când aceste lucruri (defecțiunile) au loc, dar acestea nu se întâmpla fără un motiv, deci trebuie sa fim siguri ca găsim soluția defecțiunii si nu doar sa o reparam pe moment ci sa găsim soluția pe termen lung.” – Sebastian Vettel

Cei de la Ferrari si-au recunoscut greșelile, iar Vettel spune ca șeful Maurizio Arrivabene face o treabă buna, ținând echipa unita in momente dificile.

„Este un sezon lung. Trebuie sa terminam cursele. Când nu termini cursa din cine știe ce motive, te va costa. Cred ca acesta este obiectivul cheie cel mai simplu în fiecare an.”

sursa foto: www.skysports.com