In Liga Campionilor spectacolul este garantat de fiecare data. De aceasta data Chelsea si AS Roma au oferit meciul etapei, dupa ce au reusit sa inscrie fiecare cate 3 goluri. A fost o seara spectaculoasa inceputa insa greoi la Qarabag, acolo unde Atletico Madrid nu a reusit sa obtina decat o remiza alba.

Puteau profita mai mult Chelsea sau Roma daca obtineau victoria in aceasta seara, insa meciul a fost unul la nivelul asteptarilor. In prima repriza Luiz si Hazard au marcat in primele 35 de minute si victoria parea deja garantata pentru gazde. Ei bine, oaspetii au reusit sa intoarca scorul prin Kolarov si Dzeko de doua ori in repriza secunda.

AS Roma putea castiga meciul insa Hazard a mai marcat o data si a readus-o in joc pe Chelsea. Pana la finalul partidei scorul a ramas neschimbat pe tabela. A fost un meci in echilibrat din toate punctele de vedere. Chelsea a ratat desprinderea in clasament fata de AS Roma, insa ramane momentan la 2 puncte in fata adversarilor italieni. Atletico Madrid face inca un pas gresit la Qarabag, lucru de care profita Roma, marindu-si avansul la 3 puncte fata de ocupanta locului 3.