In Serie A am avut astazi 3 meciuri spectaculoase in care s-au marcat 13 goluri. Campioana Juventus isi continua forma perfecta din acest sezon in timp ce Napoli a castigat cu emotii si ramane in fruntea clasamentului alaturi de Juventus.

Rezultate Serie A

AS Roma vs Udinese 3-1

AS Roma a bifat a treia victorie la rand in acest weekend. Romanii au inscris in acest inceput de sezon 12 goluri in primele 5 etape si a urcat pe locul 4 in clasamentul Serie A. Udinese pierde teren si se aproprie de linia rosie. Roma a preluat rapid conducerea si la pauza intra cu un avantaj de 3 goluri. Au marcat Dzeko si El Shaarawy de 2 ori. In repriza secunda Perotti a ratat un penalty, iar Larsen a reusit pe final de partida golul de onoare al oaspetilor.

Spal vs Napoli 2-3

Nou promovata Spal a reusit sa ii puna mari probleme formatiei din Napoli intr-o partida cu 5 goluri. Spal a bifat o serie neagra de 4 infrangeri la rand, in timp ce Napoli castiga cu greu dar acumuleaza victorii pe linie in primele 6 etape. Spal a marcat 2 goluri, dupa ce Napoli avea o aparare foarte puternica cu doar 3 goluri primite in 5 meciuri. Spal a deschis scorul prin Schiattarella dar oaspetii au egalat prin Insigne dupa doar 1 minut de joc. In repriza secunda Napoli a preluat conducerea dupa reusita lui Callejon dar Viviani a restabilit egalarea in doar 5 minute. Ghoulam a inscris golul victoriei cu 7 minute inainte de finalul meciului.

Juventus vs Torino 4-0

In Serie A Juventus are un parcurs foarte bun si in acest sezon. Torinezii au reusit sa obtina si a sasea victorie dupa un meci intens cu 4 goluri impotriva rivalei din Torino. Au marcat pentru gazde, Pjanic, Alex Sandro si Dybala de 2 ori. Dybala a ajuns la cota 10 dupa doar 6 partide in campionatul italian de fotbal. Torino ramane pe pozitia 6 momentan pana cand au loc si celelalte meciuri din aceasta etapa.